Vitorlázásnál egy jó cipő igazán hasznos lehet

A vitorlázás szenvedélyes tevékenység és egy igazán nagyszerű hobbi. Engem még a nagyapám tanított vitorlázni, amikor tinédzser voltam. Akkoriban nagyon sokszor látogattuk meg és olyankor, ha az idő is engedte, akkor mindig kimentünk néhány órára a vízre szelni a habokat. Később is gyakran eljártam vitorlázni, bár már csak kölcsönzött hajóval. Az viszont nagyon élénken élt bennem, hogy nagyapám mindig figyelmeztetett, hogy megfelelő ruhát és cipőt viseljek, amikor vitorlázni megyek. Ez a jó tanács egy bizonyos szülinapi bulin nagyon jól jött.

A legjobb barátnőm betöltötte a harmincat, ezért úgy határoztunk, hogy szervezünk neki egy nagyszabású bulit. Mivel imád vitorlázni és hajózni, ezért kibéreltünk egy hajót a Balatonon (persze személyzettel együtt), hogy méltó módon ünnepelhessük a nagy napot. Közeledett a nagy nap, amikor észrevettem, hogy bizony nem igazán van olyan cipőm, ami alkalmas a hajózáshoz. Felhívtam a barátnőmet, aki nagy cipő vásárló, hogy ajánljon egy webshopot, ahonnan érdemes cipőt rendelni. Ő azonnal javasolta a cipomarket.hu weboldalát mert a termékeikkel és szolgáltatásaikkal is mindig nagyon elégedett volt. Igaz, hogy ő eddig csak elegáns cipőket rendelt onnan, de azt mondta, hogy biztos benne, hogy találok olyat, ami megfelel a hajózáshoz. Rögtön megnyitottam a cipomarket.hu honlapját, hogy minél előbb meg tudjam rendelni a cipőmet. Már a honlapjuk is nagyon megtetszett, felhasználóbarátnak és könnyen kezelhetőnek találtam. Mivel tényleg széles volt a választékuk, ezért némi időt eltöltöttem a válogatással, mert azért na, én is szeretek cipőt vásárolni.

Végül találtam egy Marco Tozzi modellt, ami megfelelt az elvárásaimnak és úgy gondoltam, hogy alkalmas lesz a hajózáshoz. Szerencsére volt a méretemben is, amit köszönhetően a mérettáblázatnak, egyszerűen megtudtam állapítani. A cipomarket.hu eddig meggyőző volt számomra, kíváncsian vártam, hogy milyen lesz majd a megrendelt termék.

Kiváló cipők és egy nagyszerű szülinapi buli

A rendelésem épségben megérkezett, azonnal fel is próbáltam a cipomarket.hu-tól rendelt új cipőmet. Nagyon kényelmes volt és látszott rajta, hogy minőségi termékkel van dolgom. Miközben próbálgattam, hogy milyen is járni benne, felhívott az egyik barátnőm, aki szintén hivatalos volt a bulira, hogy teljesen kétségbe van esve mert nincsen cipője a hajózáshoz, ugyanis a kutyájuk szétrágta. Mondtam neki, hogy nézzen körül a cipomarket.hu oldalán, mert én is ott találtam egy kiváló cipőt magamnak.

Végre elérkezett a buli napja. Az új cipőmben mentem, amit a cipomarket.hu webshopjából rendeltem. Együtt mentünk azzal a barátnőmmel, akinek ajánlottam a cipomarket.hu-t és kíváncsi voltam, hogy végül milyen cipőt választott. Amikor összetalálkoztunk mind a ketten egyszerre nevettünk fel, ugyanis neki is ugyanolyan cipője volt mint nekem! Igazán mulatságos volt, hogy ő is egy Tamaris cipőt választott a rengeteg másik cipő közül, ami a cipomarket.hu kínálatában megtalálható volt.

A buli nagyszerűen sikerült, mindenki nagyon jól érezte magát és a cipomarket.hu-ról rendelt cipők kiválóan beváltak. Nagyon sokan megkérdezték, hogy honnan van ilyen jó cipőnk. Nem győztem küldözgetni a cipomarket.hu linkjét, még a szülinapos barátnőm is azt mondta, hogy ha előbb tudja, hogy egy ilyen klassz helyről rendelek cipőt akkor ő is innen választ. Végig nagyon élveztük a hajózást és a cipőket is. Talán mondanom se kell, hogy ezek után is mindig a cipomarket.hu weboldaláról rendeltem cipőt.