Melyik polc a legalkalmasabb a hajón való tárolásra?

A hajózás szerelmeseinél sokszor felmerül a kérdés, hogy mi is a legjobb tárolási módszer egy hajón. Tulajdonképpen mindenki másra esküszik, nekem a favoritom a salgó polc. Ez a polc fajta eléggé strapabíró, és könnyen rögzíthető. Elég könnyű a szerkezete is, ami szerintem egy hajón való tárolás esetén nem utolsó szempont.

Az elemek egészen könnyen egymásba építhetők, a polcok mélysége könnyen variálható. Olyan anyagból van, ami bírja a vizet, nem lesz rozsdás két perc alatt, ami egy hajónál szintén csak jó pont.

Lehet bármennyire is lelakkozva és kezelve egy fa én nem tartom időtálló megoldásnak. Ezzel szemben a salgó polc sokáig hibátlanul szolgálhat egy hajón.

Az enyémeket a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldalról szereztem be. Itt hamar visszahívtak, mindent nagyon könnyen le tudtunk egyeztetni és a kiszállítás is gyorsan ment. Az itt árult polcok megfelelnek az EU-s szabályozásoknak, így, ha nem egy magáncélra használt hajóról van szó, akkor is megfelelő elemei lehetnek a rakodó térnek.

Igazából nekem az volt az egyik döntő érv a salgó polcok mellett, hogy nagyon magas a teherbírásuk és viszonylag rugalmasan alakíthatók. Egy hajón, ahol kevés a hely és ami a rendelkezésünkre áll, az is nehezen beépíthető szerintem nagyon fontos, hogy olyan tárolási megoldásokat válasszunk, amit maximálisan ki tudunk használni.

A salgó polc állíthatósága miatt pedig tökéletes ilyen célra. Az állítható polcméretek miatt minden polcot úgy alakíthatunk ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a tárolni kívánt holmik nagyságához.

Nem utolsó sorban azt is megemlíteném, hogy nem is néznek ki rosszul. Hosszú távon sem veszítenek az állapotukból, mint egy fából készült polc. A hajók rakterében sokszor nyirkos a levegő, ami nem tesz igazán jót egy fa polcnak sem, de a salgó polcnak meg sem kottyan.

Éppen ezért szerintem kitűnő választás, hogyha hajón szeretne tárolni valamit az ember.

Persze az sem mindegy, hogy honnan vesszük meg ezeket a polcokat. A http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ az egyik legmegfelelőbb erre a célra, mert nagyon jó minőségűpolcaik vannak. Ők raktározással foglalkoznak, így értenek is hozzá, nem csak simán viszonteladói a polcoknak. Segítenek kitalálni, mennyi polcra van szükség, a szállítást pedig nagyon gyorsan lebonyolítják. Az áraikat tekintve is nagyon korrektek, így aki innen vásárol, az biztosan nem költ túl sokat a polcokra. É is innen vettem az én polcaimat és teljesen meg is vagyok velük elégedve.