Hajózásból motorozás

A gyerekkori barátaimmal nagyon szeretünk utazgatni mindenfele. Amióta már mind keményen dolgozunk, eljött annak az ideje is, hogy elmenjünk néhány hajóútra is. Ezeket többnyire tengeren szervezték meg nekünk, több város meglátogatása volt a terv, és viszonylag kevés időt töltöttünk azokban a városokban. A probléma csak az volt, hogy mind kíváncsiak lettünk volna több városra is a környéken, amiknek nem feltétlenül van kikötőjük. Így jött az ötlet, hogy a következő nyaralásunkat már szigorúan szárazföldön tervezzük meg. Nagyon szerettük a hajózást is, de ideje volt valami más módot választanunk a közlekedésre, és én már sejtettem is mi lesz az: motor. Ugyan volt a birtokunkban néhány keveset használt motor, annyira még nem merültünk el abban, hogy hogyan is lehetne egy nagyobb útra felkészíteni őket.

A legfontosabb a motorgumik, és persze a nyaralás jelentős költségei mellet a motorgumi árak voltak. Egyikünk felvetette, hogy a legjobb ajánlatokra a motortire.hu weboldalon számíthatunk. Ez egy kifejezetten motorgumi abroncsokra szakosodott weboldal, amit olyan szakértők szerkesztenek, akik képesek a lehető legmagasabb minőségben gumikat forgalmazni, miközben nem veszítik szem elől, hogy mennyire is fontosak a motorgumi árak. Az oldal maga is kifejezetten megnyerő, messziről látszik, hogy igényes és jól átgondolt tematika mentén tervezték meg. Számításba vették, hogy az embereknek milyen igényeik lehetnek, amikor gumit keresnek. A főoldalon már annyi érdekes infó és funkció vár, ami mellett az ember csak kapkodja a fejét, mégsem érződik úgy egy pillanatra sem, hogy az infókat nehéz vagy megterhelő lenne befogadni.

Aktuális ajánlatok futnak az oldal tetején, kifejezetten jó áron, de speciális ajánlatot is találni: amikor én látogattam oda, még ajándék terméket is biztosítottak bizonyos vásárlásokhoz. Van további ajánlatokat felsoroló menüoszlop is, itt egy kattintással az adott ajánlat oldalán találja magát az ember. Nagy segítség, hogy már motortípusok szerint is lehet keresni gumit, de aki kategóriák szerint szeretné szűkíteni az igényeire irányuló keresést, az ezt is megteheti egy másik oldalsó menüoszlopon. Az oldalon ezek mellett videókat is megtekinthetünk, ezzel sikerül egy kifejezetten közvetlen és barátságos hangot megütni a vásárlók irányába. A főoldalon olvashatunk kicsit a cégről magáról és a hitvallásról is, amivel nemcsak az előbb említett közvetlenséget erősítik, de a megbízhatóságról sem hagynak kétséget. Szintén ebben segít a kapcsolat menüpontban felsorolt elérhetőségek hirdetése. Ugyan ez sokaknak alapvető lehet egy weboldalon, számos helyen felejtik le ezt a funkciót, márpedig a nagyobb értékű vásárlások során kiemelt fontosságú a megfelelő fokú informálódás, és ez itt teljesül. Amikor az ember felkeresi a munkatársakat, ők minden esetben tiszteletteljesen és türelmesen viszonyulnak az érdeklődők irányába, kérdéseikre maradéktalanul válaszolnak is.

A főoldal igazi főszereplője persze a motorgumi kereső funkció. Ez egy olyan funkció, ami már azonnal kitűnik az oldalból. Először csak igényes dizájnja ragadja meg a figyelmet, de a hasznossága elvitathatatlan. Néhány egyszerű paraméter megadása után már mehetünk is a nekünk tetsző aloldal felé. Akár még használt gumik között is keresgélhetünk. Teljesen olyan élmény ennek az oldalnak a használata, mintha egy raktárban sétálnánk, csak egy jelentősen kényelmesebb módon. A széles kínálatban mindenki megtalálja a neki való autógumikat, és természetesen az autógumi árakra sincs panasz, minden gumi remek áron, esetenként akciókkal kapható. A termékoldalakon további infókhoz juthatunk a termékekről, illetve azt is megtudhatjuk, hogy aktuális készleten van-e az adott gumi. Eszerint igazítva a megrendelésünket tudhatjuk, hogy nagyjából mennyi idő, amíg hozzájutunk az új termékeinkhez, azonban saját tapasztalatunk alapján csak azt tudjuk elmondani, hogy nagyon gyorsan kiszállították számunkra a megrendelt gumikat. Most már indulhat a kaland!