Esküvői ajándékok vendégeknek – nem hagyományos módon

El tudnék képzelni olyat is, hogy valami megszokott formában üvegcsékben lenne mindenféle más: pálinka, teakeverék, vagy csak valami dísznek való homok. De szerintem akkor is vannak olyan esküvői ajándékok vendégeknek, aminek tényleg lehet örülni és nem kell rá elkölteni egy vagyont, hogyha leosztod vendégekre az egész költséget. Gondoltatok már például arra, hogy fotók keretében lehessen megajándékozni a vendégeket? Mert igenis lehet ilyet csinálni, sőt, szoktak is és én egyre jobban szimpatizálok ezzel a kellemest a hasznossal megoldással.

El tudnék képzelni egy hajós esküvőt, ahol simán lehetne a kikötőben, vagy lehetne maga a mulatság valahol a part mentén és kimondottan hajókon lennének a szállások. Milyen jó muri lenne! Főleg, hogy a család nagy része valamilyen formában kötődik a hajókhoz és a hajózáshoz és ezért biztos, hogy jól éreznék itt magukat. Másnap meg elmehetnénk mondjuk hajókázni egyet össznépileg és tölthetnénk a vízen a nap további részét. Szerintem ez igazán különleges lenne, a mai világban valószínűleg ez nem egy gyakori program itthon.

Ha pedig azt nézem, hogy esküvői ajándékok vendégeknek is kellenek, mint köszönő ajándék, akkor aztán arra is kell kalkulálni, főleg mondjuk 100-150 fős társaságnál. Na de, ha mondjuk valaki rendel egy selfiegépet, akkor azzal elég jól el lehet sütni a buli dokumentálását és az ajándékot is. Úgyhogy szerintem egy ilyen esküvői ajándéknak mindenki örül. Még az is, akinek ki kell fizetni, már ha a selfiegep.hu csapata lesz a befutó, akivel a munkát lehet végezni.

Ezt a vállalkozást a neten találtam annak kapcsán, hogy keresgéltem a fotóboxos szolgáltatók között, hogy kinél van a legkedvezőbb ajánlat amellett, hogy melyik a legstabilabb szolgáltató. Azért tetszett meg a selfiegep.hu szolgáltatása, mert nagyon tetszik, hogy többféle csomagból lehet náluk választani, viszont még ezen kívül is lehet külön ajánlatot kérni, ha valami speciális igényünk lenne. Például, hogyha nem magánszemély keresi ezt a szolgáltatást, hanem mondjuk egy helyszín, ahol folyamatosan szeretnének akár több gépet is bérelni, akkor simán van erre is lehetőség, mert van akkora eszközparkjuk.

Az ajánlatkérésre 2 napon belül szoktak is válaszolni és a csomagárakból kiindulva szerintem nem lesz gond az ajánlatban szereplő tételekkel. Hogyha szeretnétek meggyőződni arról, hogy valóban egy megbízható és kedvelt szolgáltatóról van szó, akkor nézzétek meg a selfiegep.hu-n, hogy már kikkel dolgozhattok együtt az elmúlt évek során.

Én azt gondolom, hogy 100 000 forintot bőven megérnek az esküvői ajándékok vendégeknek és hozzá persze saját ajándék is, mert, ha jófejek a vendégek, akkor mindenki készít egy fotót a vendégkönyvbe is, amit aztán a pár eltehet örök emlékként.