A kompozás közben hallottam először a Lord Shop oldalról

Tegnap elvittem az unokáimat kompozni, mert a hetet nálam töltik a balatoni nyaralómban. A kisebbik unokám, Matyi imádja a hajókat, Edina a nagyobbik pedig az állatkerteket. Így hát kitaláltam, hogy komppal áthajózunk az északi partra és ott elmegyünk egy vadasparkba. A gyerekek imádták az utat, este olyan álmosan zuhantak az ágyba, mint még soha.

Amíg ültünk a kompon, beszélgetésbe kezdtem két korombeli férfival. Éppen az online vásárlás volt a téma, pontosabban egy LordShop hu nevű oldalról beszélgettek, ahonnan mostanában sokszor rendelnek házhoz. Én még nem hallottam erről a weboldalról, így a kedves emberek megmutatták nekem a kompon. Megtetszett nekem az oldal, rengeteg különféle termék kapható, mind felnőtteknek, mind gyerekeknek. Én magam is szoktam online rendelni, így kifejezetten megörültem a LordShop hu oldalnak is.

Itthon jobban megvizsgáltam az oldalt, lehet kapni vitaminokat, pelenkákat, napozáshoz szükséges termékeket, női és férfi kozmetikumokat is, sok babáknak kifejlesztett terméket, mint egy bababoltban, háztartási cikkeket, szappanokat, kézmosókat, szájmaszkokat, sebtapaszokat, borotvát, egészségügyi termékeket, és még sok hasonló terméket. Lényegében olyan ez a webshop, mint egy drogéria.

Amit megtudtam a LordShop hu oldalról és cégről, hogy ők egy kis-, és nagykereskedelmi import és export vállalkozás. 1995 óta szállítanak hasonlótermékeket az országba. Jelenleg a cég, az ország szinte minden területére tud termékeket eljuttatni a vevők számára. Folyamatosan vannak akciók, lehet regisztrálni az oldalra és megtalálhatóak a Facebookon is. Rengeteg márkájú termék van a webshopban, amelyeket a keresésben lehet szűrni, ha valaki egy adott márkát keres. Mivel kicsi unokáim vannak, biztosan fogok rendelni innen és ajánlani is fogom a gyermekeimnek is.