Mit vegyünk fel, ha hajókirándulásra készülünk szívünk választottjával?

Friss kapcsolat kezdetén álltam egy kedves, intelligens, vicces sráccal. Már túl voltunk néhány randevún, ami mind jól sikerült. Sokat nevettünk, rengeteget beszélgettünk és tényleg jól éreztük magunkat. Persze a randik sikerét abból is sejteni lehetett, hogy mindig újabb és újabb találkozót kért. Ennek én is nagyon örültem és persze sohasem mondtam nemet. Pár nap múlva egy hajókirándulás volt esedékes, alig vártam, hogy elérkezzen a nagy nap és láthassam végre a szerelmemet.

A kezdeti idegesség eltűnt, a helyét inkább türelmetlen várakozás váltotta fel. Persze tervezgettem és készültem rá, hogy miben jelenek majd meg a randevúkon. Ezúttal indigókék farmerre, csónaknyakú blúzra és lapos talpú balerinára gondoltam, a szett szépen össze is állt a fejemben.

Táskát viszont még be kellett szereznem, mert nem volt olyan darabom otthon, ami passzolt volna az öltözetemhez. Volt még pár nap hátra a randiig, de nem aggódtam, hiszen az a táskawebshop ahonnan rendelni szoktam, mindig pillanatok alatt küldi is megrendeléseimet. Én már régóta csak az annataska.hu-ról szerzem be a táskákat, pénztárcákat, öveket. Ez nem más, mint az én személyes kedvencem, amit mindenkinek ajánlok, az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!

Ez többféle okból is így van. Az első az, hogy típusok, márka, stílus és anyag tekintetében annyira bőséges a kínálat, hogy teljesen felesleges máshová menni: itt úgyis megtalálom az elképzeléseimnek megfelelő terméket. Több száz oldalnyi táska között válogathat, aki erre jár. Bármilyen alkalomra megtalálhatjuk a megfelelőt, de akkor sem járunk rossz helyen, ha konkrét elképzeléseink vannak rendeltetést, színt vagy akár márkát illetően.

Az árak mindig kedvezőek, sokszor kedveskednek kedvezményekkel,

A bőséges kínálat ellenére a webshop felülete egyáltalán nem tűnik túlzsúfoltnak. Ez azért is van, mert a menü átgondolt és logikus, és jól felépített szűrők segítik az eligazodást e rengeteg termék között. Én általában az összes táska menüpontot szoktam választani és onnan szűkítem a találatokat attól függően, hogy mi is az, amit keresek. A bézsszínű balerina cipőmhöz ezúttal valami világosabb, sportosan elegáns hátitáskát szerettem volna, így esett a választásom egy nagyon szép szintén bézses árnyalatú Tamaris hátizsákra. Tetszett, mert maradéktalanul passzolt az öltözékemhez, és úgy gondoltam, minden szükséges dolgomat kényelmesen elpakolhatom majd benne.

A hátizsákot bejelentkezés után egy kattintással a kosaramba helyeztem. Pick-Pack pontra kértem a csomagot, mert elég rohanósak voltak a hétköznapjaim, nem tudtam, hogy mikor hol leszek, ha esetleg keresne a futár. Fizetni is jobban szeretek utánvéttel. Akinek kényelmesebb, az utalhat előre, vagy fizethet Barionon is.

A fizetési és szállítási adatok megadása után egy kattintással leadtam megrendelésemet. Mivel regisztrál vásárlója vagyok az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!, így a vásárlásom után hűségpontokat kaptam. Ezeket majd egy későbbi vásárlások alkalmával beválthatom, de össze is gyűjthetem. Arra mindig figyelek, hogy 180 napom van őket beváltani, különben elvesznek.

Főleg a választék, az árak és a gyorsaság miatt szeretek itt vásárolni, több ismerősömnek is ajánlottam már ezt a táskawebáruházat.

Ezután nem is volt más dolgom, mint várni, hogy a kiszemelt termék megérkezzen. Két nap múlva jött is az értesítés, hogy mehetek a csomagomért az általam már korábban megjelölt Pick-Pack pontra. Örültem neki nagyon, mert a randevúig is éppen ennyi idő volt még hátra, és végre az új táskám megérkezésével teljes lett az öltözékem a várva-várt napra.