Mert kellhet egy hajós kapitány az internet tengerén

A hajózás egy fantasztikus élmény mindenki számára. A baj csak az, hogy ahhoz, hogy hajózni tudjak, szükség lenne a közelben valami nagyobb víztömegre. Sajnos azonban városban élek és csak ritkán jutok le a Balatonra. Nem így volt ez azonban évekkel ezelőtt, mikor még gyerek voltam és szinte minden nyaramat ott töltöttem.

Szerintem mindenkinek az első hajós élménye a vízibiciklikhez van kötve. Elég kis egyszerű, sőt, talán bugyuta módja a közlekedésnek, szerintem azonban mindenkinek érdemes kipróbálnia egyszer legalább az életében. Hiszen itt érezhetjük először azt, hogy milyen behajózni a vízre. Mikor szép lassan elhalványulnak az emberek a strandon és csak egyedül lehetünk a csendben. Ez egy fantasztikus dolog és egyáltalán nem lennék meglepve, ha néhány gyerek, aki később komolyan kezdett hajózni, innen kapta az ötletet.

Én is ilyen infantilis dolog miatt kaptam az ötletet arra, hogy üzletet nyissak az interneten. Sajnos azonban ahogy a vízibicikli és a hajózás között is óriási különbség van, nincs ez másképp az internetes üzleteléssel sem. Sokáig küszködtem azzal, hogy nem jöttek látogatók az oldalra. Egészen addig, amíg egy, a témában járatos barátom elküldte nekem a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linket. Tudtam, hogy az ő üzlete sikeres, ráadásul ezen kívül is bíztam benne, úgyhogy rákattintottam a https://keresobenelso.hu/linkepites.html feliratra.

Ennek segítségével pedig a Keresőben Első oldalára kerültem. Ritkán látok olyan honlapot, ami ennyire letisztult és már az első pillanatban megnyerő. Nem is várnék el mást egy olyan oldaltól, ami más honlapok készítésére és optimalizálására szakosodott. Viszont tényleg öröm volt, hogy ha nem is a https://keresobenelso.hu/linkepites.html linken jöttem volna, akkor is hamar megtaláltam volna azt a részleget az oldalon, ami engem érintett.

https://keresobenelso.hu/linkepites.html

Mivel a Keresőben Első nem csak szolgáltatást, hanem tájékoztatást is nyújt a leendő ügyfeleinek. Én nagyon örültem ennek, mivel korábban még sosem láttam egy összefoglaló, de mégis tömör tájékoztatót azzal kapcsolatban, hogy miket érdemes tudni a netes bizniszről. A https://keresobenelso.hu/linkepites.html linken egy linképítéssel kapcsolatos cikket kaptunk. A szöveg tagolása elősegítette azt, hogy az ember mindig le legyen kötve valamivel és ne érezze azt, hogy csak egy hosszú, száraz szöveget olvas.

Minden egyes bekezdés után azt éreztem, hogy egy hiányzó darab a kirakósból a helyére került. Korábban sosem tudtam megmondani, hogy igazából mi is a baj az oldalammal. Itt azonban megérthettem, hogy az internet sokkal bonyolultabb, mint ahogy elsőre gondolnánk. Korábban abban a tévhitben éltem, hogy elég az, ha sok helyen reklámozom az oldalamat és jönni fognak a vásárlók. Ez azonban nem egy olyan jól működő módszer.

A Keresőben Első ehelyett egy linképítés nevű technikát ajánl nekünk. Ez azonban sokkal több odafigyelést igényel, mint egy reklám bérlése, úgyhogy szükség van hozzá egy olyan képzett és hozzáértő csapatra, mint ami a Keresőben Elsőnél van. Ha nem lennénk biztosak abban, hogy eléggé kompetensek, akkor elég elolvasnunk az oldalon található számos pozitív véleményt. Nekem ezek, és a mindenre kitérő tájékoztatók elegek voltak ahhoz, hogy meggyőzzenek a szolgáltatásukkal kapcsolatban.

Miután felvettem velük a kapcsolatot, szinte észre sem vettem, hogy mennyire gyorsan megváltozott az életem. A linképítés valóban működött, azóta pedig az első helyen van az oldalam. Soha ilyen jó nem volt még az év végi mérlegem és ezt egyértelműen a Keresőben Első csapatának köszönhetem.