Hajóra egy vizes pohár, vacsira meg nyárson homár

Egy vitorlás akkor nyújthat hosszabb távra is menedéket, hogyha nem kell mindig mindent magunkkal vinni, ha épp hajózni támad kedvünk. Márpedig én a magam részéről imádok hajózni, szóval nálam fontos szempont volt, hogy a hajó konyháját is töltsük fel az alapvető eszközökkel. A vizes pohár éppen ezért elmaradhatatlan elem, ahogyan a tányérok és főzős edények is, na meg az evőeszközök. Viszont vitorlás lévén azért kétszer érdemes meggondolni, hogy mit is tesz az ember a szekrénybe. Egyrészt, nincs helye felesleges dolgoknak, másrészt nehéz tárgyaknak is limitáltan van hely. Ezért tartottam azt nagyon szerencsésnek, hogy mielőtt bevásároltam volna szembe találkoztam a Hunnia Kristály oldalával.

A szerencsém abban rejlett a Hunnia Kristály által, hogy ők bizony mindenféle méretű, anyagú és formája poharat, evőeszközt és tányért forgalmaznak, tehát ha valahol, akkor aztán ebből a választékból tényleg akadt egy olyan vizes pohár, amit megfelelőnek találtam a hajóra. A kiválasztás meglepően sok időt vett igénybe, mert annyiféle pohár van a hunniakristaly.hu-n, mint amennyit én még soha nem láttam másutt. Egyáltalán, magamtól ennyi típust sem tudtam volna felsorolni talán, mert itt aztán van sörös korsó, boros poharak végtelennek tűnő sora, vizes pohár, kávés pohár, koktélos pohár, az összes létező röviditalhoz passzoló pohár, teás és még sok más egyéb. Tulajdonképpen minden van, hiszen ez egy szállodákat és éttermeket ellátó webáruház, talán azt is mondanám hogy kimondottan szakembereknek szól ez az oldal. Ennek ellenére persze a hozzám hasonló, pusztán hobbiból és szeretetből főző emberek is ide járnak, ha jó minőségű termékeket szeretnének vásárolni.

A hunniakristaly.hu nem csak a vizes poharakat adta nekem, hanem az otthoni konyhám teljes felszerelését is. Persze, oda is kellett vizes pohár, de ott azért már eggyel jobban elengedtem a fantáziámat a polcok feltöltését illetően, hiszen ott nem fenyeget a veszély, hogy ripityára töröm a boros poharakat az első használatnál. Ami viszont teljesen lenyűgözött ezek mellett is az az elképesztő edény és serpenyő választék. Természetesen amiből csak lehetett tapadásmentes verziót választottam, mert nagyban megkönnyíti a főzést és a takarítást is. Ha pedig már a fazekakat is innen vettem, akkor már csak egy plusz kattintás volt, hogy merőkanalat és különböző húsforgató eszközöket is innen vegyek. A férjemnek karácsonyra rendeltem most egy hamburger húspogácsa lapító eszközt is, mert ő meg a hamburgereket gyártja tonna számra – legnagyobb örömömre.

Nem minden a nagy választék, de mégis minden a garantáltan csúcsminőség. Nálam már fel sem merül, hogy máshol nézzek körül, mint a hunniakristaly.hu – mindegy, hogy vizes pohár kell, vagy egy teljes garnitúra étkészlet. Hiszen miért érjem be a kommersszel, ha választhatom a profi, vendéglátóipari minőséget is – hasonló árakon?!