Nagy szerencséje volt a nagybátyámnak

A nagybátyám nemrég mesélt nekem egy nagyon vicces történetet. Ő hajós kapitányként dolgozik az egyik budapesti városnéző hajón, úgyhogy látott már szinte mindent. Idén nyáron történt meg velük, hogy az egyik ilyen hajókázás után, takarítás közben nyitottak be az egyik wc-be, ahol akkora dugulás volt, hogy már minden kifelé jött, amit csak el tudunk képzelni. Szerencséjére volt egy szám elmentve a telefonjában, hogy “duguláselhárítás Budapesten“, ami nem volt más, mint a vigazfutesszerelo24.hu.

Felhívta őket gyorsan és még aznap, sőt egy órán belül már kint is voltak a hajónál. Igen, mert ez a cég vállalja azt, hogy akár egy órán belül ki tudnak érni a helyszínre attól függően, hogy honnan hova kell menniük Budapesten és Pest megye egész területén. Mivel már több mint 30 éve vannak a szakmában, így valószínűleg nincs olyan probléma, amivel ne találkoztak volna már, így maximálisan megbízhatunk a szakértelmükben.

Bármikor lehet őket hívni, ezért is volt nagyon nagy szerencséje a nagybátyámnak, ugyanis 0-24 órás ügyeleti szolgálatot tartanak ezért, ha éjszaka kell kimenni a címre, akkor éjszaka mennek ki, ha reggel 7-re, akkor reggel 7-re, röviden bármikor hívhatjuk őket, amikor csak szükség van rájuk.

Tényleg bármiben tudnak segíteni, mert a 4 alapvető terület, amiben profik az a víz-, gáz-, és fűtésszerelés, valamint a duguláselhárítás és az ehhez kapcsolódó egyéb problémák.

Azóta bárkinek örömmel ajánlja őket, akinek olyan szolgáltatásra van szüksége, mint duguláselhárítás Budapesten.